Forum - View topic
Video Troubleshooting


Goto page Previous    Next

Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dan42
Chief Encyclopedist


Joined: 02 Jan 2002
Posts: 3254
Location: Montreal

PostPosted: Mon Feb 22, 2010 12:25 am Reply with quote
Assuming this "Anime TV" you're talking about is the video section, there is no subscription that would allow you to turn off the ads. The $20/year site subscription allows to turn off banners but that doesn't include video ads.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address My Anime My Manga
sdhd



Joined: 27 Nov 2007
Posts: 169

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 12:46 am Reply with quote
Dan42 wrote:
Assuming this "Anime TV" you're talking about is the video section, there is no subscription that would allow you to turn off the ads. The $20/year site subscription allows to turn off banners but that doesn't include video ads.



Thanks for the info.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Yamagata002



Joined: 26 Apr 2009
Posts: 4

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 6:39 pm Reply with quote
I'm having problems with watching Mobile Suit Gundam Seed (s) ep. 25. Ads will play for all parts but video for all parts of the show itself will not play. I have turned off ad-block and disabled all add-on extensions with no result. This is the only episode in the series that has this problem so far, I've watched episodes 1-24 and 26-28 with no problems.

Ads by Gorilla Nation & Japan National Tourist Organiz (I've seen others before posting)
Windows XP service pack 3
Firefox 3.5.8
Adobe Flash Player 10.0.45.2

Tracing route to fms.edgecastcdn.net [8.5.250.137]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 9 ms 8 ms 9 ms 73.110.72.1
3 9 ms 10 ms 13 ms ge-4-7-ur01.albuquerque.nm.albuq.comcast.net [68
.85.224.1]
4 9 ms 9 ms 10 ms te-8-4-ar01.albuquerque.nm.albuq.comcast.net [68
.86.182.25]
5 18 ms 25 ms 23 ms te-0-6-0-4-cr01.denverqwest.co.ibone.comcast.net
[68.86.91.25]
6 18 ms 20 ms 21 ms pos-0-10-0-0-cr01.denver.co.ibone.comcast.net [6
8.86.86.22]
7 26 ms 19 ms 19 ms te-4-3.car2.Denver1.Level3.net [4.79.82.53]
8 26 ms 19 ms 19 ms ae-32-54.ebr2.Denver1.Level3.net [4.68.107.126]

9 24 ms 20 ms 20 ms ae-1-100.ebr1.Denver1.Level3.net [4.69.132.37]
10 51 ms 53 ms 54 ms ae-2-2.ebr2.Dallas1.Level3.net [4.69.132.106]
11 53 ms 67 ms 54 ms ae-1-60.edge2.Dallas3.Level3.net [4.69.145.12]
12 56 ms 54 ms 52 ms EDGECAST-NE.edge2.Dallas3.Level3.net [4.59.36.62
]
13 51 ms 52 ms 51 ms 8.5.250.137

Trace complete.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
jsevakis
ANN Director of New Media


Joined: 28 Jul 2003
Posts: 1535
Location: Los Angeles, CA

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 7:42 pm Reply with quote
Ack, that was a stupid mistake on my part. Anime cry

Try it now. Thanks for the heads-up
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Yamagata002



Joined: 26 Apr 2009
Posts: 4

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 1:34 am Reply with quote
Works now, thank you.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
kyokun703



Joined: 06 Jan 2005
Posts: 2503
Location: Orgrimmar

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 12:53 am Reply with quote
Tried to watch the Tweeny Witches trailer and nothing happens.

Other trailers seem to work fine.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Gewürtztraminer
SubscriberSubscriber


Joined: 14 Nov 2007
Posts: 880
Location: Texas - Its like whole other country.

PostPosted: Sun Mar 14, 2010 11:27 am Reply with quote
Having problems with the Tayutama -Kiss on my Deity- trailer, the Funimation Slayers ad shows and then it just spins.

Other recent trailers work fine (Hidamari Sketch, Skullman).

Tried with both IE8 and Chrome.
Back to top
View user's profile Send private message
jsevakis
ANN Director of New Media


Joined: 28 Jul 2003
Posts: 1535
Location: Los Angeles, CA

PostPosted: Sun Mar 14, 2010 1:17 pm Reply with quote
Gewürtztraminer wrote:
Having problems with the Tayutama -Kiss on my Deity- trailer, the Funimation Slayers ad shows and then it just spins.


Fixed.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
moonlightninja



Joined: 05 Jun 2010
Posts: 2

PostPosted: Sat Jun 05, 2010 6:11 pm Reply with quote
I'm trying to watch the latest episode of FMA Brotherhood. I got through the video to the last ad, then things started going a bit crazy. The ad didn't play, just a little white box appeared in the top corner for a sec, then the video resumed playing, but with what I assume to be the ad soundtrack playing repeatedly in the background. I looked around for the source, like another ad pop up playing in the background, but there was none. Now every time I start any of the FMA videos, it will play to the first ad (usually) then glitch and play the ad soundtrack in the background of the FMA video. I do not have any firefox extensions, and have not had any issues playing videos on this site before.
Back to top
View user's profile Send private message
jsevakis
ANN Director of New Media


Joined: 28 Jul 2003
Posts: 1535
Location: Los Angeles, CA

PostPosted: Sat Jun 05, 2010 7:19 pm Reply with quote
Thanks for letting me know, but that's a Hulu video, and not directly controlled by us. Does it work when you try to play it directly from Hulu? I'm having no problems over here.

If not, I'm afraid you're going to have to tell them.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
moonlightninja



Joined: 05 Jun 2010
Posts: 2

PostPosted: Sat Jun 05, 2010 8:52 pm Reply with quote
jsevakis wrote:
Thanks for letting me know, but that's a Hulu video, and not directly controlled by us. Does it work when you try to play it directly from Hulu? I'm having no problems over here.

If not, I'm afraid you're going to have to tell them.


hm okay, I tried playing it on Hulu and I haven't had any problems there! :] I guess I'll watch it directly on Hulu instead. Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
Kenisama



Joined: 15 Jan 2009
Posts: 3
Location: USA

PostPosted: Sat Jun 12, 2010 5:06 am Reply with quote
I know there's nothing that can be done in my case (since I'm in a region where it's not legal to watch these videos), so I'm just curious...

I live in Japan, I assumed I would be able to watch the shows since they originated here... but I guess not. Is that due to ANN's agreements with the American licencors?
Back to top
View user's profile Send private message
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 8540
Location: Do not message me for support.

PostPosted: Sun Jun 13, 2010 12:06 pm Reply with quote
Kenisama wrote:
I live in Japan, I assumed I would be able to watch the shows since they originated here... but I guess not. Is that due to ANN's agreements with the American licencors?


Sorta. It's due to our agreement with whomever licensed us the title., In some cases that's the American company, in other cases that's the Japanese company. Either way there's a very limited set of countries that we're allowed to stream to. It varies from show to show, but in most cases it's USA + Canada.

Either way though, it all goes back to the fact that the Japanese companies already have their own distribution channels in place for the Japanese territory, they aren't interested in allowing foreign licensees to cannibalize their home market.

Sadly anglophones living in Japan get left out since most of the Japanese distribution channels don't include English language options.

-t
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
jackmasingo



Joined: 20 Jun 2010
Posts: 2

PostPosted: Sun Jun 20, 2010 11:13 pm Reply with quote
Episode 14 of Ergo Proxy
animenewsnetwork.com/video/6840/#play-1

Plays the wrong video at first, and then no video at all.

Sad
Back to top
View user's profile Send private message
jsevakis
ANN Director of New Media


Joined: 28 Jul 2003
Posts: 1535
Location: Los Angeles, CA

PostPosted: Mon Jun 28, 2010 5:22 am Reply with quote
Working on it. Looks like the encode got munged. Hopefully my source file isn't like that as well.
EDIT: Re-encode went OK, uploading now. Should be ready in about 10 minutes (7:15am EDT)

Sorry for the inconvenience.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Display posts from previous:   
Reply to topic    Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous    Next
Page 2 of 11

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group