Florida Supercon Schedule of Events

Oct 17th 2006
FLORIDA SUPERCON
SOUTH FLORIDA'S ONLY COMIC BOOK, ANIME & SCI-FI CONVENTION - NOV. 3-5, 2006

FULL SCHEDULE OF EVENTS POSTED

PRESS RELEASE
For more information contact:
[email protected]
954.882.2950

Ft. Lauderdale, FL. — Florida Supercon has just announced its full schedule of events for the Nov. 3-5 show. Here is the schedule:

F.S.C. (FLORIDA SUPERCON) SCHEDULE OF EVENTS

FRIDAY, NOVEMBER 3
6:00PM – Registration opens for tickets and pre-registration
6:00PM – Set up for celebrities, artists & dealers (not open to the public)
6:00PM – ANIME MUSIC VIDEOS (1 HOUR – ROOM A)
7:00PM – MISC. ANIME (TBA - 1 HOUR – ROOM A)
7:00PM – ABSOLUTE ANIME MEET & GREET (30 MINUTES –ROOM C)
7:00PM – THE FAN FILMS OF CHRIS NOTARILE (1 HOUR – ROOM B)
7:30PM – JAPANESE SNACK TASTING (30 MINUTES – ROOM C)
8:00PM – GUYVER screening (ROOM A)
8:00PM – PLAYGERISM screening (ROOM C)
8:00PM – STUDENTS OF THE UNUSUAL screening (1 HOUR - ROOM B)
9:00PM – OPENING NIGHT PARTY (OUTDOOR PATIO – BY THE BEACH)
9:00PM – MISC. ANIME (TBA – 2 ½ HOURS – ROOM B)
10:00PM – KAIJU BIG BATTEL screening (ROOM A)
10:00PM - GIRL WITH A GUN & THE AWAKENING screening (ROOM C)
11:30PM – LATE NIGHT HENTAI screenings (ROOM A)

SATURDAY, NOV. 4
11:00AM – EXHIBITION HALL OPENS (with dealers, celebrities, artists etc…)
11:00AM – GUYVER screening (ROOM A)
11:30AM – KENNY MILLER Q&A (30 MINUTES – ROOM B)
12:00PM – ABSOLUTE ANIME MEET & GREET (30 MINUTES –ROOM C)
12:00PM – COMIC BOOK SELF PUBLISHING PANEL (45 MINUTES – ROOM B)
12:30PM - JAPANESE SNACK TASTING (30 MINUTES – ROOM C)
1:00PM – NOEL NEILL Q&A (30 MINUTES – Q&A ALLEY)
1:00PM – ANIME DATING GAME (30 MINUTES – ROOM C)
1:00PM – JINKI: EXTEND screening (ROOM A)
1:00PM – KAIJU BIG BATTEL screening (ROOM B)
1:30PM – ANIME DATING GAME (30 MINUTES – ROOM C)
2:00PM – BILLY WEST Q&A (45 MINUTES – Q&A ALLEY)
3:00PM – DICK GIORDANO & BOB LAYTON Q&A (1 HOUR – Q&A ALLEY)
3:00PM – PAPUWA screening (ROOM A)
3:00PM – Z'S COSPLAY WORKSHOP (1 HOUR – ROOM B)
3:00PM - MAKING CHARACTERS REAL -Glenda Finkelstein (1 HOUR–ROOM C)
4:00PM – BOB MCLEOD SEMINAR & WORKSHOP. How to draw a pro-level
sample page to show to an editor. (SEPERATE TICKET REQUIRED FOR THIS
SEMINAR - $10 per person. 1 HOUR +) – ROOM B
4:00PM – STUDENTS OF THE UNUSUAL screening (1 HOUR – ROOM C)
5:00PM – ALLEN BELLMAN Q&A (45 MINUTES – Q&A ALLEY)
5:00PM – PLAYGERISM screening (ROOM A)
5:00PM – OTAKU UNITE screening (ROOM B)
5:00PM – COSTUMING 101 w/THE HEROES ALLIANCE (1 HOUR – ROOM C)
6:00PM – IRON SHEIK Q&A (45 MINUTES – Q&A ALLEY)
6:00PM – VOICE ACTING PANEL (45 MINUTES – ROOM C)
6:30PM – WHOSE LINE IS IT ANIME (30 MINUTES – ROOM B)
7:00PM – EXHIBITION HALL CLOSES
7:00PM – THE FAN FILMS OF CHRIS NOTARILE (1 HOUR – ROOM B)
7:00PM – COMIC PARTY REVOLUTION screening (ROOM A)
7:00PM - THE AWAKENING & GIRL WITH A GUN screening (ROOM C)
8:15PM – THE F.S.C. MASQUERADE & COSPLAY EVENT (OUTDOOR PATIO)
9:00PM – CURSE OF THE WOLF screening (ROOM A)
11:00PM – LATE NIGHT PJ PARTY
(OUTDOOR PATIO & ROOM A)

SUNDAY, NOV. 5
10:00AM – EXHIBITION HALL OPENS (with dealers, celebrities, artists etc…)
10:00AM – STUDENTS OF THE UNUSUAL screening (ROOM C)
10:00AM – WORLD BUILDING WORKSHOP-Glenda C. Finkelstein
& Chris A. Jackson (1 HOUR – ROOM B)
10:00AM – PLAYGERISM screening (ROOM A)
11:00AM – KOTO PANEL w/Wendy Lo (45 MINUTES –ROOM C)
11:00PM – INDEPENDENT COMICS PANEL (45 MINUTES – ROOM B)
12:00PM – BILLY WEST Q&A (45 MINUTES – Q&A ALLEY)
12:00PM – COMICS 2 FILM PANEL (45 MINUTES – ROOM B)
12:00PM – MISC. ANIME (TBD – 1 HOUR – ROOM A)
1:00PM – JACK O'HALLORAN Q&A (30 MINUTES – Q&A ALLEY)
1:00PM – MAKEUP TO DIE 4 WORKSHOP-BLOODY MARY (1 HOUR – ROOM C)
1:00PM – ANIME DATING GAME (30 MINUTES – ROOM B)
1:00PM – JINKI EXTEND screening (ROOM A)
1:30PM – GERARD CHRISTOPHER Q&A (30 MINUTES – Q&A ALLEY)
1:30PM – WHOSE LINE IS IT ANIME (30 MINUTES – ROOM B)
2:00PM – MARGOT KIDDER Q&A (45 MINUTES – Q&A ALLEY)
2:00PM – JAPANESE SNACK TASTING (ROOM B)
3:00PM – PAPUWA screening (ROOM A)
3:00PM – MAKE YOUR OWN DAMN FAN FILM PANEL (45 MINUTES– ROOM B)
3:00PM – SUPERHERO STATION WORKSHOP & PANEL (45 MINUTES–ROOM C)
4:00PM – F.S.C. COSTUME CONTEST (MAIN EXHIBITION HALL)
4:45PM - CURSE OF THE WOLF screening (ROOM C)
5:00PM – COMIC PARTY REVOLUTION screening (ROOM A)
5:30PM – EXHIBITION HALL CLOSES
6:00PM - BATMAN BEYOND FAN FILM screening
6:00PM – BATMAN BEYOND FAN FILM scree
Florida Supercon is a multi-format convention for comic book, anime & SCI-fi/fantasy fans taking place November 3, 4 & 5 in Ft. Lauderdale. FL. The show will include celebrity guests, writers, artists, filmmakers, vendors, guests, Q&A's, film festival, parties, costume contest, giveaways, anime programming, manga, cosplay, workshops, panels and more.

The current guest list includes over 75 celebrities, artists & writers, including: Billy West (Futurama, Ren & Stimpy), Margot Kidder (star of Superman & Smallville), Noel Neill (The Adventures of Superman, Superman: The Movie, Superman Returns, The original Superman serials) , Gerard Christopher (The Adventures of Superboy), The Iron Sheik (WWF World Champion), Cindy Morgan (Tron, Caddyshack), Dick Giordano (Comic Legend), Bob Layton (Iron Man, Freemind), Chris R. Notarile (Director of Power Girl: The Classifieds, Catwoman: Principles, Catwoman: The Diamond Exchange), Niki Notarile, (star of Catwoman: Principles and Catwoman: The Diamond Exchange), Bob Mcleod (Superman, Batman, X-Men, New Mutants), ,Pablo Marcos (Tales of the Zombie, Star Trek), Allen Bellman (Golden Age Artist, The Patriot), Alex Saviuk (Spider-Man, Superman),Ted Mckeever (Metropol, Superman's Metropolis), Bill Marimon (Damage, Green Arrow, Femforce), Comic Book Publisher: Zenescope Entertainment (Grimm Fairy Tales, Se7en, Final Destination), Gene Gonzales (Maze Agency, Tales of the Cherokee, Begoth Comics, Mister X, Femforce) & dozens more! A full guest list may be found at www.floridasupercon.com

The convention will be held at The Hollywood Beach Resort (Ramada), located at 101 North Ocean Drive (Hollywood Blvd & Ocean Drive), Hollywood, FL. The Ramada Hollywood Beach Resort is an Art Deco Style Oceanfront Hotel centrally located on Hollywood Beach , minutes away from Ft Lauderdale Beaches and Miami Beaches . This hotel is conveniently nestled between Ft. Lauderdale (10 minutes travel time) and Miami International Airport (25 minutes travel time). This Escape to the Exotic, is situated on the beautiful Atlantic Ocean , its majestic presence has all the ingredients for the perfect get a way. The Ramada Hollywood Beach Resort is located minutes from Downtown Hollywood Art Deco district.

bookmark/share with:

Press Release archives

Around The Web