Forum - View topic
500 Internal Server Error all-day


Goto page 1, 2  Next

Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Cam0



Joined: 13 Dec 2009
Posts: 4007
PostPosted: Sat Sep 21, 2019 4:04 pm Reply with quote
500 Internal Server Errors are nothing new. I probably get a few every day on average. ANN's servers have unfortunately always sucked ass. But today has been particularly bad. I've barely managed to access the website at all. I have just kept getting 500 Internal Server Error messages all-day. Along with a message:

Quote:
We're terribly sorry but an unexpected error occured while accessing this page.

Thank you for your understanding.


I've gotten well acquinted with those chibified Steins;Gate characters by now.

I can access the main page just fine and I seem to be able to access articles, but when I go to the forums I immediately get an error message. It's a miracle I managed to post this thread.

What's going on?
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
killjoy_the



Joined: 30 May 2015
Posts: 1959
PostPosted: Sat Sep 21, 2019 4:19 pm Reply with quote
I had this as well, cleared the cookies for ANN in particular and now everything's fine. The one behavior I noticed was that forum threads which I hadn't entered before (like a new article's talkback thread) would load, but anything I had previously accessed gave me the error.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Cam0



Joined: 13 Dec 2009
Posts: 4007
PostPosted: Sat Sep 21, 2019 4:28 pm Reply with quote
I removed cookies before making this thread and I didn't notice any particular improvement.

Edit: In incognito/private mode, I get some kinda Cloudflare error page (Error 521).
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Lhaeweth



Joined: 31 May 2011
Posts: 1
PostPosted: Sat Sep 21, 2019 5:21 pm Reply with quote
I have been having the same problem all day, surprised I could even access your post since I can’t enter any of the main pages in the forum at all (the Bugs & Technical Questions link included lol). Have you made a report & had any help/answer whatsoever?
Back to top
View user's profile Send private message
lorreen
SubscriberSubscriber


Joined: 02 Feb 2013
Posts: 5
PostPosted: Sat Sep 21, 2019 6:37 pm Reply with quote
Happening for me also -- but I'm trying to access encyclopedia entries. Search works fine but as soon as I click on any of the results, the error appears.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Cam0



Joined: 13 Dec 2009
Posts: 4007
PostPosted: Sun Sep 22, 2019 3:23 am Reply with quote
It's still happening. It's odd, in normal browsing mode I get the 500 error thing and in private mode I get the Cloudflare 521 error thing.

Also Gina Szanboti seems to be getting the Cloudflare 521 Host Error. She can't even access this thread due to that error so she sent me a PM instead. Just reporting in her stead.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
KutovoiAnton



Joined: 03 Mar 2013
Posts: 641
Location: Vladimir, Russia
PostPosted: Sun Sep 22, 2019 3:25 am Reply with quote
Yup. Same problem. Clearing cookies didn't help. And it doesn't work on three browsers on different devices.
Error 521 - Web Server is down.
Back to top
View user's profile Send private message
Dan42
Chief Encyclopedist


Joined: 02 Jan 2002
Posts: 3624
Location: Montreal
PostPosted: Sun Sep 22, 2019 8:36 am Reply with quote
Wow, sorry about that. I pushed some changes Friday night. They were tested on my dev environment. They were tested on production. But somehow, some problem occurs only for php pages, intermittently. You could refresh the page and eventually get it to work.

I've reverted the changes until I figure out the cause, so the site should be usable now.

m(_ _)m
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address My Anime My Manga
Cam0



Joined: 13 Dec 2009
Posts: 4007
PostPosted: Sun Sep 22, 2019 8:38 am Reply with quote
Yeah, seems to be working now.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
omiya



Joined: 21 Sep 2011
Posts: 1492
Location: Adelaide, South Australia
PostPosted: Sun Sep 22, 2019 8:46 am Reply with quote
Dan42 wrote:
Wow, sorry about that. I pushed some changes Friday night. They were tested on my dev environment. They were tested on production. But somehow, some problem occurs only for php pages, intermittently. You could refresh the page and eventually get it to work.

I've reverted the changes until I figure out the cause, so the site should be usable now.

m(_ _)m


When you do find out why the changes caused problems, please let us know.
Back to top
View user's profile Send private message
Gina Szanboti



Joined: 03 Aug 2008
Posts: 8436
PostPosted: Sun Sep 22, 2019 10:19 am Reply with quote
Woo hoo, I'm in!

Thanks, Cam0. Thanks Dan!
Back to top
View user's profile Send private message
lorreen
SubscriberSubscriber


Joined: 02 Feb 2013
Posts: 5
PostPosted: Sun Sep 22, 2019 6:55 pm Reply with quote
Dan42 wrote:
Wow, sorry about that. I pushed some changes Friday night. They were tested on my dev environment. They were tested on production. But somehow, some problem occurs only for php pages, intermittently. You could refresh the page and eventually get it to work.

I've reverted the changes until I figure out the cause, so the site should be usable now.

m(_ _)m


Thanks. Must be frustrating for you when changes make things like that happen. I wish you the best in figuring it out.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Gina Szanboti



Joined: 03 Aug 2008
Posts: 8436
PostPosted: Tue Sep 24, 2019 5:27 am Reply with quote
As of 3:25 PDT, I'm getting the Cloudflare 521 error again, even on review and some article pages. Also, still getting a lot of the ANN error message with the chibi girl, or just extra long waits and pages not completely loading, but that's been going on for weeks. Hard to say if it's gotten worse, but it seems like it.
Back to top
View user's profile Send private message
Hiroki not Takuya



Joined: 17 Apr 2012
Posts: 1240
PostPosted: Tue Sep 24, 2019 9:47 pm Reply with quote
^Getting the same errors as Gina 7:44PST, tried erasing cookies Sunday, didn't help. Previously got Cloudflare-to-ANN error (server does not report connection) only on forum links, now getting them on articles so does seem worse. Using Chrome
Back to top
View user's profile Send private message
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 9618
Location: Do not message me for support.
PostPosted: Wed Sep 25, 2019 4:01 pm Reply with quote
Gina Szanboti wrote:
As of 3:25 PDT, I'm getting the Cloudflare 521 error again, even on review and some article pages. Also, still getting a lot of the ANN error message with the chibi girl, or just extra long waits and pages not completely loading, but that's been going on for weeks. Hard to say if it's gotten worse, but it seems like it.


At 3:25 AM PDT this was server load.

Hiroki not Takuya wrote:
^Getting the same errors as Gina 7:44PST, tried erasing cookies Sunday, didn't help. Previously got Cloudflare-to-ANN error (server does not report connection) only on forum links, now getting them on articles so does seem worse. Using Chrome

If I understand correctly, you were getting Cloudflare error 521 errors when visiting fpages ? But was this on Sunday, or later ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
Display posts from previous:   
Reply to topic    Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions All times are GMT - 5 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group