×
  • remind me tomorrow
  • remind me next week
  • never remind me
Contest Extended Until MIDNIGHT Nov 1! • Your guys' entries are the pick of the patch, so we're adding an additional 48 hours to get your pumpkins in! read more

Forum - View topic
500 Internal Server Error all-day


Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Hiroki not Takuya



Joined: 17 Apr 2012
Posts: 1586
PostPosted: Wed Sep 25, 2019 9:44 pm Reply with quote
^Some errors still occurring as they did starting Saturday but seemed somewhat better yesterday. For Instance, accessing ANN today immediately returned a 500 internal error message with mascot displayed but did not recur with a page reload. Yesterday I got the Cloudflare error immediately on selecting an article page, which is why I posted, but selecting other pages I got the same very intermittently. Saturday and Sunday the Cloudflare error occurred only on Talkback links and was very persistent. Yesterday, those same links seemed fine. There seems to be a level of indeterminacy to these overall as I have been trying to find a common factor without much luck. As an engineer myself, these sorts of things are the worst...(I'll post again if more happens today).

P.S. From correspondence with Gina I believe we are both in the SoCal area and one of the Cloudflare error messages yesterday indicated the Cloudflare hub involved was in Texas (for what it's worth).

Edit:Did some random poking at articles and Talkback links new, old, small thread, long thread (200+) no problems detected. Cross your fingers...
Back to top
View user's profile Send private message
Gina Szanboti



Joined: 03 Aug 2008
Posts: 9132
PostPosted: Thu Sep 26, 2019 12:36 am Reply with quote
fwiw, I think all my Cloudflare errors were through San Jose. (I'm in NorCal) I suspect that doesn't matter though, since the error is on the website side, and not the browser or Cloudflare side.

Haven't gotten any today, just the usual random "An error occurred thanks for understanding" messages and ridiculously long "waiting for animenewsnetwork.com" notices from my browser while I drum my fingers.
Back to top
View user's profile Send private message
shivaa95



Joined: 18 Jun 2019
Posts: 12
PostPosted: Thu Sep 26, 2019 6:20 pm Reply with quote
I think the issue is coming from their servers and not yours
Back to top
View user's profile Send private message
Hiroki not Takuya



Joined: 17 Apr 2012
Posts: 1586
PostPosted: Sun Sep 29, 2019 3:37 pm Reply with quote
1:35 PST "server not returning a connection" hub San Diego in Talkback for The List-5 Best MHA. Did not recur on second attempt.
Back to top
View user's profile Send private message
Cam0



Joined: 13 Dec 2009
Posts: 4331
PostPosted: Wed Apr 08, 2020 2:55 pm Reply with quote
This 500 internal error thing came back with a vengeance today. No matter where I tried to go on the site, I'd get a 500 internal server error message. I could still see the sidebar thing and see new articles pop up, and then see the number of comments on those articles increase. I couldn't find people complaining about the site being down on twitter (except for like one comment), reddit or facebook so I figured it had to be something on my end. But deleting all cookies and browsing history did not help.

So I just tried clicking random stuff on the top menu bar thingy and finally pressing Subscriber Forum under My ANN took me to a login page instead of 500 internal error page. From there I could login and the site started working again. Weird. I tried the same thing on my phone (though I had to manually type the address because I couldn't find the Subscriber Forum on the mobile site's menu thingy) and that fixed the problem on it too.

I don't know what the heck this was all about but the site seems to be working fine now, but I'd imagine there might be other users out there who can't access the site and haven't figured out this absurdly weird fix.

Edit: If I try to access the site in private mode, I still get the 500 internal server error message.

Edit 2: I spoke too soon. It started happening again, but I managed to fix it again by removing my browsing history and then redoing the Subscriber Forum trick.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 9802
Location: Do not message me for support.
PostPosted: Wed Apr 08, 2020 4:11 pm Reply with quote
We're looking into it. I've been on the site all day and not experienced any problems, but the logs confirm an increase in 500 errors.

Just to confirm, have you been using the subscriber server (fast.animenewsnetwork.com) ? Our logs show no 500 errors on that server.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 9802
Location: Do not message me for support.
PostPosted: Wed Apr 08, 2020 4:26 pm Reply with quote
We found & fixed the problem. It was only affecting readers in Northern Europe.

Sorry.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
Cam0



Joined: 13 Dec 2009
Posts: 4331
PostPosted: Wed Apr 08, 2020 5:06 pm Reply with quote
Cool. Thanks for fixing the problem.

Tempest wrote:
Just to confirm, have you been using the subscriber server (fast.animenewsnetwork.com) ? Our logs show no 500 errors on that server.


No, since I'm not a subscriber.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 9802
Location: Do not message me for support.
PostPosted: Thu Apr 09, 2020 2:33 pm Reply with quote
Cam0 wrote:
No, since I'm not a subscriber.
Oh, sorry. For some reason I thought I saw "subscriber" under your name.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
blahmoomoo



Joined: 27 Jan 2020
Posts: 36
PostPosted: Wed Jun 03, 2020 10:51 am Reply with quote
It seems the server moeka-chan has been serving 500s since yesterday, but the problem is that if I end up with moeka-chan, it sticks unless I open a new tab and paste the URL there. No amount of refreshing fixes the issue or changes the server, only opening a new tab (that is, another Chrome process, probably) seems to change which server I'm routed to.
Back to top
View user's profile Send private message
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 9802
Location: Do not message me for support.
PostPosted: Wed Jun 03, 2020 9:33 pm Reply with quote
Are you still getting these errors. I just browsed around on Moeka for a while and got no errors whatsoever.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
Dan42
Chief Encyclopedist


Joined: 02 Jan 2002
Posts: 3634
Location: Montreal
PostPosted: Wed Jun 03, 2020 10:45 pm Reply with quote
I found the issue but it's a bit tricky.
For now can you close and re-open your browser (all tabs)? That will delete the session cookie that's causing the issue.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address My Anime My Manga
blahmoomoo



Joined: 27 Jan 2020
Posts: 36
PostPosted: Wed Jun 03, 2020 11:01 pm Reply with quote
Yeah, the issue was still happening for me, so I cleared ANN's cookies. Now I can't get any page to load from moeka-chan (only mayu-chan and kurisu-chan, according to the bottom of each page). So I can't say if the issue is entirely fixed since nothing is being served to me from the server that had issues. But at least things are stable now.
Back to top
View user's profile Send private message
Stryfermon



Joined: 03 Sep 2007
Posts: 10
PostPosted: Wed Oct 28, 2020 6:09 am Reply with quote
Been getting 500 Internal Server Error on all news article items, as well as the comment section to them, for the last two days.

I live in Northern Europe, since I saw you had trouble with the region in the past.
Back to top
View user's profile Send private message
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 9802
Location: Do not message me for support.
PostPosted: Wed Oct 28, 2020 5:50 pm Reply with quote
Hmm, I don't see any errors visiting the site from a Norwegian IP. Can you tell me what browser you are using ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
Display posts from previous:   
Reply to topic    Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group