Forum - View topic
Image-loading problems in the forums


Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gina Szanboti



Joined: 03 Aug 2008
Posts: 1439

PostPosted: Thu Apr 17, 2014 11:40 pm Reply with quote
Thanks for the posting code, can't post without it, so this will be it for me until this gets fixed.

I noticed it when I posted a reply at 10:13 PDT this morning. Everything was fine until the post went up, but when I went to edit it, there were no buttons to do so. I thought maybe the thread had been locked while I was typing. So I went to the Anime page and the little bell icon was not locked, so I clicked on the last post and was able to edit. That's the last I've seen of the buttons. In other words, the problem seemed to take awhile to cascade across the forum, i.e., it didn't happen universally all at once.

I am using Firefox 27.0.1 on an Intel Mac running OS 10.6.8. Safari 5.1.10 also does not work.

Good luck! Since it hasn't been fixed yet, I guess it wasn't a simple problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Dessa
Baka RangerBaka Ranger


Joined: 14 Jul 2004
Posts: 2155

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 12:26 am Reply with quote
Wow, wasn't expecting this to explode when I left for con.

I can confirm that the problem exists on the 3DS browser as well, but I'm not sure what that browser is.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime
Blanchimont



Joined: 25 Feb 2012
Posts: 306

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 12:28 am Reply with quote
@Dormcat Thanks for the link.

Same issue here. First thought it was my browser screwing...

Ok, as mentioned IE11 seems to work fine.

For Chrome, as also said, opening a page in a new tab/reloading(repeat if necessary) seems to work.
Though one note on Chrome, I have the add-on FlashControl, and noticed the trick doesn't work with it enabled.

So Flash involved?

Except, Firefox has the latest Flash enabled, version 13, and ANN still won't work, not even if I disable ABP, NoScript, Ghostery, BetterPrivacy and QuickJava (though the settings in those shouldn't affect browsing ANN normally either...)
Back to top
View user's profile Send private message
TsunaReborn!
Enjoying the time of EVEEnjoying the time of EVE


Joined: 08 Sep 2012
Posts: 3110
Location: Cheltenham UK

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 5:23 am Reply with quote
I'm not sure if it's been mentioned but I am having the same problem on my iPhone - I also have to reload a page a couple of times to get the post/edit/quote etc buttons to load and the banner linking to the home page at the top of the isn't there. Like everyone else pictures and emoticons do not load.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Blood-
SubscriberSubscriber


Joined: 07 Mar 2009
Posts: 14193
Location: Toronto, Canada

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 7:14 am Reply with quote
What's weird is last night I needed to refresh a page in Safari before I could see any of the buttons, but this morning I don't. Firefox is still a no-go.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
dtm42



Joined: 05 Feb 2008
Posts: 12415
Location: NZL

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 7:15 am Reply with quote
It seems to be fixed on Firefox, or at least temporarily working. I can see avatars, various forum images and the post button. Crisis over?

Last edited by dtm42 on Fri Apr 18, 2014 7:15 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message My Anime
Blood-
SubscriberSubscriber


Joined: 07 Mar 2009
Posts: 14193
Location: Toronto, Canada

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 7:15 am Reply with quote
Just checked and Firefox is working again for me. For now.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
TsunaReborn!
Enjoying the time of EVEEnjoying the time of EVE


Joined: 08 Sep 2012
Posts: 3110
Location: Cheltenham UK

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 7:50 am Reply with quote
Safari seems to be back to normal Smile
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
mdo7



Joined: 23 May 2007
Posts: 3793
Location: Maryland, USA

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 8:35 am Reply with quote
I'm on Google Chrome and yeah everything seem to be back to normal, I take it the guys at ANN fix it right. Smile

Anyway, I'm glad they got it fix.
Back to top
View user's profile Send private message
Touma



Joined: 29 Aug 2007
Posts: 942
Location: Colorado, USA

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 9:19 am Reply with quote
For me it has been working normally for the last two hours, so I am going to assume that the problem has been fixed.

I want to give a sincere "Thank You" to everybody who worked on fixing this. It obviously was not as simple as it seemed that it might be when I first noticed it.

I am definitely curious about what caused this. If it is possible for anybody to provide some information I would appreciate it.

And thanks, again.

I also want to thank the people in this forum who provided tips on how to work around the problem.
I am definitely saving those for possible future use.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Tony K.
Moderator


Joined: 18 Nov 2003
Posts: 9326
Location: Frisco, TX

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 9:44 am Reply with quote
It's magic. Waah~ (*waves hands in a mystical manner in front of screen*).
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
TsunaReborn!
Enjoying the time of EVEEnjoying the time of EVE


Joined: 08 Sep 2012
Posts: 3110
Location: Cheltenham UK

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 10:03 am Reply with quote
Thanks guys! Especially TK and his mystical hands Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Alan45
Village ElderVillage Elder


Joined: 25 Aug 2010
Posts: 3357
Location: Virginia

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 10:07 am Reply with quote
Yeah, that is a lot of mystical waving. Twenty plus hours of it.
Back to top
View user's profile Send private message
mdo7



Joined: 23 May 2007
Posts: 3793
Location: Maryland, USA

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 10:35 am Reply with quote
Tony K. wrote:
It's magic. Waah~ (*waves hands in a mystical manner in front of screen*).


LOL. LaughingLaughingLaughing

Anyway, really happy to see this fixed, I wish Dan42 or Tempest could give an explanation what happened?? Confused
Back to top
View user's profile Send private message
TsunaReborn!
Enjoying the time of EVEEnjoying the time of EVE


Joined: 08 Sep 2012
Posts: 3110
Location: Cheltenham UK

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 10:53 am Reply with quote
mdo7 wrote:
Tony K. wrote:
It's magic. Waah~ (*waves hands in a mystical manner in front of screen*).


LOL. LaughingLaughingLaughing

Anyway, really happy to see this fixed, I wish Dan42 or Tempest could give an explanation what happened?? Confused


I don't think they really need to, these things happen. It's fixed, happy days Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group