Forum - View topic
Tsukihime word filter?


Goto page 1, 2  Next

Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MightyKombat



Joined: 17 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 10:34 am Reply with quote
Whenever I view this site I swear almost all of the punctuation is replaced with the names of Tsukihime characters.

For example, "Garzey(apostrophe)s Wing" shows up as "Garzey's Wing"

Hell, even when I was typing this, I noticed that if I put a colon or apostrophe it immediately got replaced with something like ; or '

What the heck is going on?
Back to top
View user's profile Send private message
Dessa
Baka RangerBaka Ranger


Joined: 14 Jul 2004
Posts: 2299

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 11:38 am Reply with quote
huh? Everything looks perfectly normal in your post to me.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime
MightyKombat



Joined: 17 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 11:55 am Reply with quote


This is what it looks like on my end.
Back to top
View user's profile Send private message
dormcat
Encyclopedia Editor


Joined: 08 Dec 2003
Posts: 9534
Location: New Taipei City, Taiwan, ROC

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 12:11 pm Reply with quote
MightyKombat wrote:
This is what it looks like on my end.

Checked the article; seems that your browser turns every apostrophe into "Aozaki Aoko" yet everything is fine on my end (Google Chrome 24.0.1312.56 on Windows XP Home SP3). Have you tried any other computer and/or browser? Note that the "Garzey's Wing" right under the Buries Garbage banner is normal on your browser.

And I noticed an icon between your Firefox and Skype icons that might have something to do with your problem. Confused
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number My Anime My Manga
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 8533
Location: Do not message me for support.

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 12:18 pm Reply with quote
I can't replicate that on animenewsnetwork.com/buried-treasure/2007-09-20

It seems that the apostrophe is being replaced by "Aozaki Aoko," a recurring character in Type Moon titles.

Does it happen on any other page ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
MightyKombat



Joined: 17 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 12:26 pm Reply with quote
Well its not the copy of Actress Again I have.

I just tried it on my Firefox IE addon (It lets me switch to an IE style interface system) and the problem's gone.

Maybe its just a Firefox problem?
Back to top
View user's profile Send private message
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 8533
Location: Do not message me for support.

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 1:17 pm Reply with quote
But when you're in Firefox it happens on every page on ANN (and only on ANN) ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
MightyKombat



Joined: 17 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 1:46 pm Reply with quote
I believe so, yes, its shown up on other ANN pages and here on the forums too.
Back to top
View user's profile Send private message
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 8533
Location: Do not message me for support.

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 3:46 pm Reply with quote
And no other site ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
jl07045



Joined: 30 Aug 2011
Posts: 990
Location: Riga, Latvia

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 4:17 pm Reply with quote
Um, no expert, but I'm pretty sure it's something to do with the Actress Again installation. You likely had to tamper with the regional settings or AppLocale to get it working and it messed up character encoding. For example my "/"s sometimes turn into Yen signs. Never in web browsers though.

EDIT: On a side-note, this shows how awesome Aoko is.


Last edited by jl07045 on Wed Jan 30, 2013 4:36 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
MightyKombat



Joined: 17 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 4:19 pm Reply with quote
No other site has this problem at all.

Well for everywhere else the keys work as they were intended and none of the other browsers or sites have this problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Polycell
Thread KillerThread Killer


Joined: 16 Jan 2012
Posts: 3267

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 5:41 pm Reply with quote
jl07045 wrote:
Um, no expert, but I'm pretty sure it's something to do with the Actress Again installation. You likely had to tamper with the regional settings or AppLocale to get it working and it messed up character encoding. For example my "/"s sometimes turn into Yen signs. Never in web browsers though.
That doesn't sound like it would be the same issue - yours is because S-JIS replaced the backslash with the Yen sign(so it would only show up on programs that thought they were using ASCII; web standards dictate Unicode support, so a browser wouldn't be affected).

@MightyKombat: Try launching Firefox in safe mode. It sounds to me like you've got a naughty extension.
Back to top
View user's profile Send private message
MightyKombat



Joined: 17 Jan 2013
Posts: 7

PostPosted: Wed Jan 30, 2013 5:53 pm Reply with quote
Just tried it, yeah I think an extension was misbehaving. I'll look into it.

It is a bit funny but it also irritating. Can we make it an optional filter?

hmm, now its gone. Tried it in safe Mode, no Tsukihime filter.

EDIT Just refreshed the page in normal and the error's back.
Back to top
View user's profile Send private message
Shiroi Hane
Encyclopedia Editor


Joined: 25 Oct 2003
Posts: 5980
Location: Wales

PostPosted: Fri Feb 01, 2013 1:01 pm Reply with quote
I believe this is entirely and magnificently relevant here:

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number My Anime My Manga
Tempest
ANN Publisher & CEO


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 8533
Location: Do not message me for support.

PostPosted: Fri Feb 01, 2013 1:06 pm Reply with quote
MightyKombat wrote:
hmm, now its gone. Tried it in safe Mode, no Tsukihime filter.

EDIT Just refreshed the page in normal and the error's back.


Definitely something with your browser then.

Check Firefox extensions & plugins: about:addons.

Can't guess why it's only affecting ANN for you though, perhaps because we use UTF-8, although lots of sites use UTF-8.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail My Anime My Manga
Display posts from previous:   
Reply to topic    Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions All times are GMT - 5 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group