Forum - View topic
Consistent "Unexpected Error" when trying to access forums


Goto page 1, 2  Next

Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BodaciousSpacePirate
It's Over 9000!It's Over 9000!


Joined: 17 Apr 2015
Posts: 2575
PostPosted: Fri Aug 31, 2018 1:11 pm Reply with quote
Since this morning, pretty much every time I've tried to click on a comments section page or a page on the forums, I've gotten a page with the following error message:

Quote:
We're terribly sorry but an unexpected error occured while accessing this page.

Thank you for your understanding.


The page's address is always the "www.animenewsnetwork.com" version, not the "fast.animenewsnetwork.com" version, but when I reload the page in my browser, it loads correctly, and with the "fast" version.

Edit: it looks like it is now properly redirecting me to the fast version automatically, but the non-fast version is still giving me the errors.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Gina Szanboti



Joined: 03 Aug 2008
Posts: 7959
PostPosted: Sat Sep 01, 2018 11:01 am Reply with quote
I got that error three times just trying to get to the reply box to post this. It was happening all day yesterday too, although it seemed to start with "site down for maintenance" and "server busy" messages first. Now it's just the "unexpected error" every time I click on a new page. I also get it when trying to access the review articles, not just on the forum.

There have also been really long "waiting for animenewsnetwork.com" times when trying to access the forum or click on links, which time out if I leave them be. If I click the link or reload the page twice, then it will usually respond.
Back to top
View user's profile Send private message
horseradish
SubscriberSubscriber


Joined: 27 Oct 2015
Posts: 341
Location: SF Bay Area
PostPosted: Sun Sep 02, 2018 4:16 pm Reply with quote
I've been getting the error messages on the non-fast version too for the past few days, regardless of whether I'm logged in or not on mayu-chan. This happens when I try to post, click on articles, and view forum threads.
Back to top
View user's profile Send private message My Anime My Manga
Gina Szanboti



Joined: 03 Aug 2008
Posts: 7959
PostPosted: Mon Sep 03, 2018 12:30 am Reply with quote
Now I'm also getting random "site unavailable" messages along with the other glitches. And like horseradish, I'm also in Northern CA, if that's any clue.
Back to top
View user's profile Send private message
Northlander



Joined: 10 Feb 2009
Posts: 723
PostPosted: Mon Sep 03, 2018 9:47 am Reply with quote
I'm getting the errors too, but even outside of that, the site is being slooooooooooooooooow.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Top Gun



Joined: 28 Sep 2007
Posts: 3203
PostPosted: Mon Sep 03, 2018 1:29 pm Reply with quote
Yeah, very frequent 500 internal server errors here too, though most resolve by refreshing the page.
Back to top
View user's profile Send private message
Dan42
Chief Encyclopedist


Joined: 02 Jan 2002
Posts: 3588
Location: Montreal
PostPosted: Tue Sep 04, 2018 12:17 pm Reply with quote
Damn, sorry I missed this over the weekend, but I think it should be fixed now.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address My Anime My Manga
Gina Szanboti



Joined: 03 Aug 2008
Posts: 7959
PostPosted: Tue Sep 04, 2018 1:31 pm Reply with quote
I dunno. I just tried to post a reply and the page and reply box came up fine, but within the Topic Review field I got the "Currently Unavailable" page, complete with character illustration. Usually if it's going to be fussy it's just the title bar and no field below.

I got sidetracked looking something up though, so maybe you fixed it after that happened and I only just saw it. I'll let you know if it happens again.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
Gina Szanboti



Joined: 03 Aug 2008
Posts: 7959
PostPosted: Thu Sep 06, 2018 11:50 am Reply with quote
Well, I'm no longer getting the random "unexpected error," "site down," or "server overloaded" messages, but the lag time is still ridiculously long. Every page takes at least 40 seconds to load, if it loads at all, or times out at 1:40 to the "Site unavailable" page (Cloudflare error 520 or 521, if that's useful).

At least when it was throwing those other errors, reloading would usually get past it, so in a way this is worse.
Back to top
View user's profile Send private message
Northlander



Joined: 10 Feb 2009
Posts: 723
PostPosted: Sat Sep 08, 2018 4:26 pm Reply with quote
The site is usually notoriously slow for me at around 5pm (CET+2)

Later in the evening or night, like now, it's running fine, though.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gina Szanboti



Joined: 03 Aug 2008
Posts: 7959
PostPosted: Thu Sep 13, 2018 2:29 pm Reply with quote
Interesting. If I'm understanding the time conversion that's 8 am PDT? (I've seen it written UTC +2, but not CET +2, so I'm not sure)

For me, I've about given up even trying to read anything, let alone post, between about 7am-10:30am PDT. I guess all the East coasters and trans-Atlantic folks are logging on then. I think I got one post through this morning (though it still appeared as a "server overloaded" message instead of a confirmation on my end), but lost another before I remembered to save before submitting. That took about 45 min (loading the articles, reloading x 5 to get the rating widget to appear, reading, bringing up the reply screen, composing).
Back to top
View user's profile Send private message
Slowzhand



Joined: 03 Oct 2007
Posts: 85
Location: Texas
PostPosted: Fri Sep 21, 2018 5:03 am Reply with quote
Received this at 5am CT today: (and it continues on for every single thing I click on, except this forum)

An unexpected javascript error occured. Please report the following information in the bugs forum:
error: QuotaExceededError
time: Fri Sep 21 2018 05:00:02 GMT-0500 (Central Daylight Time)
browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/64.0.3282.140 Safari/537.36 Edge/17.17134
trace:
Back to top
View user's profile Send private message
Slowzhand



Joined: 03 Oct 2007
Posts: 85
Location: Texas
PostPosted: Sat Sep 22, 2018 6:40 am Reply with quote
Still receiving this error on all news links:

An unexpected javascript error occured. Please report the following information in the bugs forum:
error: QuotaExceededError
time: Sat Sep 22 2018 06:39:41 GMT-0500 (Central Daylight Time)
browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/64.0.3282.140 Safari/537.36 Edge/17.17134
trace:
Back to top
View user's profile Send private message
Slowzhand



Joined: 03 Oct 2007
Posts: 85
Location: Texas
PostPosted: Sun Sep 23, 2018 3:36 am Reply with quote
3rd day in a row (all news articles, all day)

An unexpected javascript error occured. Please report the following information in the bugs forum:
error: QuotaExceededError
time: Sun Sep 23 2018 03:34:15 GMT-0500 (Central Daylight Time)
browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/64.0.3282.140 Safari/537.36 Edge/17.17134
trace:
Back to top
View user's profile Send private message
Slowzhand



Joined: 03 Oct 2007
Posts: 85
Location: Texas
PostPosted: Mon Sep 24, 2018 7:58 am Reply with quote
Day 4

An unexpected javascript error occured. Please report the following information in the bugs forum:
error: QuotaExceededError
time: Mon Sep 24 2018 07:57:47 GMT-0500 (Central Daylight Time)
browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/64.0.3282.140 Safari/537.36 Edge/17.17134
trace:
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Anime News Network Forum Index -> Site-related -> Bugs & Technical Questions All times are GMT - 5 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group